Vanntredemølle for hest

Image

HORSE-TRAINER WATER

Horse-traineer WATER er en unik tredemølle for vann som gjør det mulig og trene hester i ganghastigheter, i hvilken som helst vannhøyde opp til rundt skulderhøyde. Fordelene med løpebåndet øker hestens oppdrift og reduserer dermed vektbæring hjernerystelse på lemmer, samt gir motstand mot bevegelser i lemmer.

Internasjonale tester på denne alternative treningsmetoden viser at det er en perfekt løsning for akselerert kondisjonering, forbedret ytelse, fremme riktig holdning og balansert gangart. Den forbedrer hjertefunksjonen, forbedrer muskelutviklingen og forbedrer fleksilibeten, samtidig forbedres styrke og bevegelighet i ryggen.

Vil du leie ledig treningstid til din hest? Ta kontakt med oss for avtale og pris.

HORSE TRAINER RELAX

Horse Trainer Relax er for hesten en behagelig og avslappende måte å øke blodsirkulasjonen og slappe av i muskulaturen.

Utover massasjen fra svingen som beveger gulvet, behandler den også topplinjen til hesten og ryggen med varme fra IR-lampene i et solarium over hestens rygg for total velvære.

Vil du leie ledig solariumstid til din hest? Ta kontakt med oss for avtale og pris.

Solarium for hest

Image

Elektromagnetisk terapi

Image

Vi har utstyr for pulserende magnetisk terapi

Det profesjonelle teppet leveres med en høyytelsesapplikator utstyrt med pulserende magnetiske og valgfrie massasjemoduler. Disse er satt langs ryggraden på hver side fra nakken og ned til halen. Dekket med extra enheter er skulder-og kneområder.

En mild massasje kan forbedre sirkulasjonen, løsne anspente muskler og stimulere sentralnervesystemet positivt, og det er det vi alle ønsker for hestene våre!

Den brukervennlige kontrollboksen er ekstremt brukervennlig med sine 18 programmer og 8 sekvenser, som alle er fullt justerbare i alle omgivelser. På denne måten kan hver økt være personlig tilpasset hver hestes behov, ettersom tid, intensitet og frekvens kan gjøre hele forskjellen for din sportspartner.

Har noen lyst til å prøve både vannmølle, solarium og magnet-teppe/massasje på sin hest, ta kontakt med oss.

Høyfjell Charolais AS

Høyfjell Charolais AS driver salg av grovfor, strø og kraftfor. Gården tilbyr også leie av lagerplass til kjøretøy og velværebehandling for hester.

Bjørningstad gård

Bjørningstadveien 1
1617 Fredrikstad

Org.nr.: 992 851 309